A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Новини

«Вінницька академія безперервної освіти» виступають з ініціативою створення інформаційно-просвітницької збірки «Волонтерство в освіті під час війни» і розпочинають челендж «Сторінка волонтера».

Повномасштабна війна триває і українці впевнено демонструють свою незламність як на фронті, так і в тилу. Сотні тисяч українців долучилися до волонтерського руху. Серед волонтерів, звичайно, вчителі і учні. Наші школярі, активні та вмотивовані, діють спільно з дорослими і проявляють власну ініціативу. Важливо не лише допомогти їм знайти безпечні способи волонтерської діяльності, але й відзначити те, що зроблено.

09:24 08.12.2022

«Цифрові сервіси для освіти України»

Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації надсилає лист Міністерства освіти і науки України від 05 грудня 2022 року №1/14857-22 «Про проведення вебінару - презентації ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України» для ознайомлення та інформування керівників закладів освіти.

09:08 08.12.2022

«Щодо захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства» для ознайомлення та використання в роботі.

Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації надсилає лист Міністерства освіти і науки України від 10 листопада 2022 року №4/3250-22 «Щодо захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства» для ознайомлення та використання в роботі.

14:18 06.12.2022

Про проведення вебінару-презентації ресурсу “Цифрові сервіси для освіти України”

Про проведення вебінару-презентації ресурсу “Цифрові сервіси для освіти України” Шановні колеги! Міністерство освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститут освітньої аналітики» у співпраці з компанією SoftServe, за підтримки проєкту “Tech To The Rescue” та краудсорсингової ініціативи OPEN/TECH, створили для закладів освіти України всіх рівнів інформаційний ресурс “Цифрові сервіси для освіти України” https://mooc4ua.online. Ресурс орієнтований

15:23 05.12.2022

Про проведення Всеукраїнського семінару та церемонії нагородження переможців проєкту «Будь активним заради миру»

Про проведення Всеукраїнського семінару та церемонії нагородження переможців проєкту «Будь активним заради миру» 06 грудня 2022 року в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнський семінар «Будь активним заради миру». У рамках семінару за участю Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета пройде церемонія нагородження переможців конкурсу на кращу організацію форм фізичної активності Всеукраїнського проєкту «Будь активним заради миру!» #BeActive4Peace від Українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

14:32 05.12.2022

Вхід для адміністратора