A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Новини

Вітання психологів з професійним святом

Відділ освіти, культури, спорту та туризму Вендичанської селищної селищної ради вітає з професійним святом психологів закладів освіти громади. Бути тим, хто бачить дитячі душі непросто, а ще складніше зцілювати. Ви, як справжні чарівники, відновлюєте душевну рівновагу, налаштовуєте на позитив, вселяєте впевненість у собі, даруєте позитив, гарні емоції нашим дітям. Нехай ваша енергія ніколи не вичерпується, а ваш внутрішній світ завжди буде гармонійний. Здоров'я, процвітання, успіхів і удачі!

10:25 23.04.2021

Про доступ до інформації

Відповідні контакти органів і служб у справах дітей, мобільних громад соціально-психологічної допомоги, обласної «Лінії довіри».

14:55 22.04.2021

Видавництво Генеза

Інформації про вебінар за темою «Ефективні методи та прийоми розвитку мовлення у дітей старшого дошкільного віку: поради науковців, лайфхаки від практиків», який відбудеться 28 квітня 2021 року о 14.00 серед керівників та вихователів закладів дошкільної освіти області.

10:08 22.04.2021

Вхід для адміністратора