A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 22.07.2021 09:30
Кількість переглядів: 75

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

 Відділ освіти, культури, спорту та туризму Вендичанської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади посадової особи місцевого самоврядування:

посада провідного спеціаліста відділу освіти, культури, спорту та туризму Вендичанської селищної ради.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі повинна мати громадянство України; вищу освіту не нижче ступеня бакалавра; без вимог до стажу роботи; мати практичний досвід з автоматизованої обробки інформації, вільно володіти українською мовою; мати навички роботи з комп’ютером.

  Конкурсанти повинні подати на ім’я голови конкурсної комісії: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2ДС); автобіографію; копії документів про освіту, засвідчені нотаріально чи в іншому, встановленому законодавством порядку; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за попередній рік (шляхом заповнення електронної декларації через єдиний портал НАЗК) копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України; дві фотокартки розміром 4x6 см.

Документи подаються особисто до відділу освіти, культури, спорту та туризму Вендичанської селищної ради за адресою: смт. Вендичани, вул. Соборна 55.

         Інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати за телефоном:  (098) 79-92-855.

Строк подачі документів – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора