A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Про підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів, які працюють у початковій школі ЗЗСО за Програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Дата: 09.04.2024 10:38
Кількість переглядів: 11

   Доводимо до Вашого відома, що на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 20.10.2023 р. №1275 «Про реалізацію програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»», наказу КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» від 20.10.2023 р. №95 «Про реалізацію програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» та з метою якісної і сталої підтримки реалізації Концепції Нової української школи the LEGO Foundation буде здійснено підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів, які працюють у початковій школі закладів загальної середньої освіти, та з поважних причин не пройшли підвищення кваліфікації з жовтня 2023 року до 20 квітня 2024 року у форматі офлайн за Програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». 

Реєстрація педагогічних працівників зазначених категорій в період з 22 по 24 квітня  за покликанням https://forms.gle/ejiqnpxqNMkZzu9e8.   

Навчання відбуватиметься в онлайн-форматі з використанням дистанційних технологій (у синхронному режимі) у термін  01– 02 травня 2024 року з 16.00 до 20.00. 

Приєднуватися на навчання необхідно щоденно з 15.50 за покликаннями відповідно до списків, які будуть розміщені на сайті КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у розділі «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА» у стрічці  «НУШ: Імпульс. Вчителі початкових класів».


« повернутися

Вхід для адміністратора