A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Про проведення IV Всеукраїнської науково-практичної конференції

Дата: 02.04.2024 11:03
Кількість переглядів: 4

Шановні колеги! Доводимо до вашого відома, що 17 квітня 2024 року об 11-00 буде проведена IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Модернізація змісту професійної освіти в умовах євроінтеграції України – 2024» для науковців, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів освіти з публікацією матеріалів у збірнику наукових праць. Організатор – Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

Співорганізатори – Інститут професійної освіти Національної академії педагогічних наук України, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.

Участь у конференції безоплатна. Реєстрація учасників конференції буде здійснюватися на електронному ресурсі: https://forms.gle/wGnhDCNQ2Qe8fxLm7

Заявки на участь в конференції приймаються до 10 квітня 2024 року.

За результатами конференції учасникам будуть надіслані в електронному вигляді документи (сертифікати) про участь у заході.

Збірник матеріалів конференції буде розміщено на сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Оргкомітет:

Ївженко Юрій Васильович, завідувач сектору (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти») – (044) 248-24-68;

Шнюкова Ірина Вадимівна, науковий співробітник (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти») – 0955041819, shniukovaiv@gmail.com.


« повернутися

Вхід для адміністратора