A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Проєкт «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат»

Дата: 20.03.2024 13:53
Кількість переглядів: 8

Громадська спілка «Освіторія» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН) за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) організовує та впроваджує Національну програму з навчання вчителів інструментам та методикам вимірювання та подолання освітніх втрат.

Упродовж 23-25 жовтня 2023 р. відібрані за мотиваційними листами і співбесідами тренери пройшли навчання у Києві та отримали навчальні матеріали для проведення тренінгів для вчителів у своїх регіонах.

Сертифікованими тренерами у Вінницькій області є:

- Немировська Наталія Вікторівна – тренерка вчителів української мови і літератури, учителька української мови та літератури заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №4;

- Остапенко Ганна Сергіївна – тренерка вчителів початкової школи, методистка ГС Освіторія, співавторка підручників «Я досліджую світ» та «Українська мова та читання»;

- Тютюнник Діана Олегівна – тренерка вчителів математики, асистентка кафедри алгебри і методики навчання математики Вінницького державного педагогічного університет ім.М.Коцюбинського.

Курс підвищення кваліфікації розроблений відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» з урахуванням вимог Державного стандарту базової середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 р. № 898 «Про деякі питання державних стандартів повної загальної середньої освіти».

Тривалість програми: 30 годин (1 кредит ЄКТС), зокрема 15 год (0,5 кредиту ЄКТС) припадає на онлайн-курс, а інші 15 год (0,5 кредиту ЄКТС) – на очний тренінг.

Для уточнення інформації можна звертатися за поштою – tyo@osvitoria.org


« повернутися

Вхід для адміністратора