A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Про методичні рекомендації з питань організації роботи вебсайтів закладів загальної середньої освіти

Дата: 18.03.2024 13:49
Кількість переглядів: 12

Методичні рекомендації з питань організації роботи вебсайтів закладів загальної середньої освіти, та будуть розміщені на сайті Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Окремо просимо звернути увагу на такі питання: наявність робочої (корпоративної) електронної пошти працівників на сторінках, де міститься інформація про них; своєчасність відповіді на коментарі та звернення; роботу із відгуками та видачею у Google; зворотній зв’язок та схема проїзду до закладу; своєчасне розміщення анонсів заходів.

Рекомендуємо ознайомитись із посібником І. Коберник, К. Краснова «Ефективні комунікації для освітніх управлінців» (https://nus.org.ua/wpcontent/uploads/2019/12/efektyvni-komunikacii-posibnyk-final-preview-20-12.pdf) та книгою Ш. Прімбса «Соціальні медіа для журналістів. Редакційна робота з Facebook, Twitter & Co (Можна безкоштовно замовити в Академії української преси).


« повернутися

Вхід для адміністратора