A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Про реалізацію проєкту для навчання вчителів «Наздоженемо»

Дата: 04.03.2024 09:27
Кількість переглядів: 10

Міністерство освіти і науки України, Громадська спілка «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні реалізують проєкт для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який передбачає поєднання очної та дистанційної форм навчання, а саме:

− перегляд онлайн-курсу на платформі «О.Університет» за покликанням https://osvitoria.university/courses/nazdojenemo/; − участь в очних тренінгах для вчителів у регіонах.

Метою проєкту є підвищення рівня професійної компетентності вчителів початкової школи, математики, української мови і літератури щодо виявлення та подолання наявних в учнів освітніх втрат і психоемоційної підтримки школярів.

Курс підвищення кваліфікації розроблений на основі Державного стандарту базової середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 р. № 898 «Про деякі питання державних стандартів повної загальної середньої освіти» з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників».

Тривалість програми становить 30 годин (1 кредит ЄКТС): 15 год (0,5 кредиту ЄКТС) дистанційно, 15 год (0,5 кредиту ЄКТС) – очний тренінг.

Для участі в очних тренінгах вчителям початкової школи, учителям математики, учителям української мови та літератури необхідно зареєструватися за покликанням: https://bit.ly/3wnVVid

Для навчальних закладів, що мають приміщення з укриттям для проведення тренінгів і можуть організувати групу від 30 вчителів своєї громади, доступна реєстрація за покликанням: https://bit.ly/3ODzL1E.

Реєстрація заявок від центрів професійного розвитку педагогічних працівників для запрошення тренера до співпраці за покликанням: https://bit.ly/4bLT9mM.

Для освітніх управлінців у межах проєкту створений окремий онлайн-курс та серію вебінарів, які допоможуть ознайомитися, як виявляти і долати освітні втрати учнів на рівні навчального закладу, упроваджуючи цифрові системи управління навчанням та психологічну підтримку; ефективні форми дистанційного та змішаного навчання.

Переглянути їх можна за покликаннями:

– онлайн-курс: https://osvitoria.university/courses/nazdojenemo-upravlinci/

– серія вебінарів: https://osvitoria.university/courses/losses-principals/

З додатковими запитаннями можна звертатися за телефоном +38(093)522- 45-92 – Дарина Васильєва, координаторка проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», кандидатка педагогічних наук, експертка ГС «Освіторія».


« повернутися

Вхід для адміністратора