A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Запрошуємо до участі у просвітницькому онлай-заході рисвячений другим роковинам початку повномасштабного вторгнення рф на територію України

Дата: 20.02.2024 10:03
Кількість переглядів: 21

23 лютого 2024 року Освітній центр Верховної Ради України проводить масштабний просвітницький онлайн-захід, присвячений другим роковинам початку повномасштабного вторгнення рф на територію України. Метою заходу є висвітлення героїчних подвигів Українського війська у боротьбі із загарбниками – від часів Київської Русі до сьогодення.

Просимо залучитися учнів шкіл територіальної громади до участі у зазначеному просвітницькому заході Освітнього центру Верховної Ради України як такому, що скерований на реалізацію національнопатріотичного виховання молоді, а ефективну реалізацію навчально-виховної функції такого заходу для української молоді, безперечно, забезпечить можливість комунікації з їхніми Героями – українськими воїнами, які зараз мужньо боронять нашу землю від агресора.

Групова реєстрація для учнів шкіл доступна у Гугл-формі за посиланням: https://forms.gle/Z4fnFFwduUudMGG56 Заздалегідь дякуємо та чекаємо на зустріч!

Довідково: Освітній центр Верховної Ради України – структурний підрозділ Апарату ВР України, метою якого є підвищення обізнаності громадян щодо принципів та функцій парламенту та демократії і сприяння відкритості українського парламенту та кращій взаємодії з громадянами, а також провадження просвітницьких програм для українських школярів та студентів. Освітній центр Верховної Ради України від першого дня повномасштабної агресії ані на день не зупиняв своєї роботи, адаптуючись до нових умов задля того, аби забезпечувати сталий освітянський процес для українських дітей: і тих, хто лишився в країні, і тих, хто був вимушений тимчасово виїхати за кордон.


« повернутися

Вхід для адміністратора