A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Запрошуємо на зустріч- вебінар для учителів географії Вінниччини

Дата: 14.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 8

     КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» організовує зустріч- вебінар для учителів географії Вінниччини, які у 2024-2025 році будуть викладати географіюу 7 класі за новим Державним стандартом базової середньої освіти.Вчителям будепредставлено нові й сучасні підручники та посібники для 7 класу, які відповідають новому Державному стандарту базової середньої освіти.

Будемо раді зустрічі з вами  на вебінарі15 лютого 2024 року о 16.00 (для вчителів Вінницької областей): «Новий підручник «Географія. 7 клас: новації, інструменти, можливості». Картографічні посібники в НУШ.»

      Спікеркавебінару — Валентина Бойко, керівник інформаційно-видавничої агенції «Освіта України», членкиня Українського географічного товариства, Національної спілки журналістів України, авторка підручників і посібників для середньої та старшої школи з географії.

 

Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися до 12.00 год. 15.02.2024 р.за посиланням:https://forms.gle/kcFYr7qYMjyZZ1KSA

 

Покликання на приєднання: https://meet.google.com/rbj-ameq-gte

 


« повернутися

Вхід для адміністратора