A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Про проведення на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Міжнародної науково-практичної конференції «ХVІІ Менделєєвські читання»

Дата: 12.02.2024 08:27
Кількість переглядів: 36

Повідомляємо, що з метою створення умов для виявлення, підтримки та розвитку творчого потенціалу молоді, обдарованої в галузі хімії , розвитку здібностей і логічного мислення учнів і студентів, активізації творчої діяльності вчителів, популяризації оригінальних хімічних ідей та методів навчання хімії Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка на базі кафедри хімії та методики викладання хімії за підтримки Міністерства освіти України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» 13 – 14 березня 2024 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «ХVІІ Менделєєвські читання».

Звертаємо увагу, що під час дії в Україні воєнного стану, виходячи з умов та обставин на місцях, пріоритетно керуючись міркуваннями збереження життя та здоров’я учасників конференції, захід проводиться в дистанційній та змішаній формі.

У програмі конференції: – пленарні та секційні засідання, круглі столи, дискусії. Інформація щодо Міжнародної науково-практичної конференції та бланк заявки додається.

Детальну інформацію про конференцію наведено за посиланням https://www.facebook.com/share/p/bPEEfiNa2qHhDVTi/ Для участі в роботі конференції просимо до 20 лютого 2024 року надіслати заявку на участь та матеріали для публікації на електронну адресу е-mail: pnpukafedrahimii@gmail.com .


« повернутися

Вхід для адміністратора