A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Оголошено Всеукраїнський конкурс до Міжнародного дня рідної мови

Дата: 07.02.2024 09:51
Кількість переглядів: 13

      Від імені Національного Фестивалю “Код Нації” засвідчую Вам та усім посадовим особам адміністрацій безмежну повагу та найщиріші слова вдячності за інформаційну підтримку нашої діяльності. Завдяки поширенню інформації про заходи у рамках Фестивалю осінньо-зимовий період 2023-24 року ми об’єднали понад 2000 осіб та зібрали і передали близько 24 тисяч гривень на підтримку Збройних сил України!

        Національним Фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

      На Конкурс усі охочі зможуть подати свої творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фотокросинг, есе на тему “Мовне питання” та номінація мовних мемів.

       Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://mova.kod-natsii.com з 05.02 по 25.02, оцінювання творчих проєктів по 29.02, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 01 березня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

    Для інших знавців солов’їної Освітня платформа Фестивалю проводитиме Тестування на рівень володіння українською мовою. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://mova.kod-natsii.com/test/ з 05.02 по 23.02, пройти тестування з 26.02 по 29.02, а дізнатись попередні результати вже з 01 березня!

   Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://mova.kod-natsii.com

  Зважаючи на вищевикладене, прошу розповсюдити інформацію про проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови та Тестування на рівень володіння українською мовою у рамках Конкурсу на офіційних ресурсах адміністрації; надати до відома відповідним підрозділам з питань освіти, культури та молоді і підпорядкованим закладам освіти та усіляко сприяти його проведенню.


« повернутися

Вхід для адміністратора