A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Запрошуємо активну ініціативну молодь долучитися до складу Молодіжної ради при Вендичанській селищній раді

Дата: 20.12.2023 14:59
Кількість переглядів: 15

Молодіжна рада - це молодіжний консультативно-дорадчий орган при Вендичанській селищній раді, який утворено з метою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

  • представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Вендичанської ТГ (за згодою);
  • представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою).

До складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу Молодіжної ради.

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто чи в режимі онлайн присутні на установчих зборах.

Для участі в установчих зборах Молодіжної ради до ініціативної групи подається пакет документів:

  • особиста заява та біографічна довідка кандидата;
  • підписний лист для збору підписів жителів відповідного населеного пункту про підтримку кандидата від відповідної адміністративно-територіальної одиниці, якщо молода людина подає заяву особисто;
  • прийняте рішення про делегування для участі в установчих зборах представника для кандидата від інституту Громадянського суспільства, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради.

Заява і документи приймаються з 20 грудня 2023 року до 17 січня 2024 року включно в паперовому вигляді за адресою: смт. Вендичани, вулиця Соборна, 55 та в електронному вигляді (сканкопії) на E-mail: osvitavend@ukr.net Відповідальна особа – Крукова Лариса Михайлівна Контактний телефон (+380)96-94-09-847.


« повернутися

Вхід для адміністратора