A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

04 травня 2023 року на базі КЗСПО «ДЮСШ»

Дата: 09.05.2023 14:56
Кількість переглядів: 23

04 травня 2023 року на базі КЗСПО «ДЮСШ», с. Сугаки  за перше місце у ІІ етапі Гімназіади з футболу (юнаки) змагались дві кращі команди району Ямпільської та Вендичанської територіальних громад,  які стали  переможцями  зональних змагань. Змагання з футболу закривали сезон Гімназіади 2022/2023 навчального року. З побажаннями  вдалого старту, наполегливості і  гарного настрою з вітальним словом до учасників змагань звернулися голова Вендичанської селищної ради Анатолій Єфремов, начальник ВОКСТ Роман Трачук, заступник начальника РВА Ганна Сінчак та начальник відділу гуманітарної сфери Юрій Мельник. Спортивний захід розпочався із гімну України та хвилини мовчання для вшанування пам'яті усіх загиблих захисників України. 

👉Гравці продемонстрували високий рівень підготовки та спортивних навичок, показали командну гру та розуміння тактики на полі. Кожен тайм був дуже напруженим та захоплюючим, а глядачі підтримували своїх улюбленців гучними вигуками та аплодисментами. Оскільки, сили команд були рівні, то переможець фінальних змагань визначився в серії післяматчевих пенальті.

🏆Результати  фінальних баталій:

🥇1 місце – Ямпільська міська територіальна громада;

🥈2 місце – Вендичанська селищна територіальна громада.

До нагородження переможців долучився президент районної асоціації футболу Михайло Гоцуляк, який відзначив гарну гру команд, вручив кубки та пам’ятні сувеніри для команд,  а також відзначив кращих гравців іменними подарунками.

Перемога у змаганнях юнаків Ямпільської міської територіальної громади дає можливість команді представляти Могилів-Подільський район у обласному етапі Гімназіади, який відбудеться 16-17 травня 2023 року  у м.Калинівка.

📌Такі події важливі для розвитку спортивної культури та здорового способу життя учнів, а також для формування та підтримки дружніх відносин між школами та громадами.


« повернутися

Вхід для адміністратора