A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Ректорам (директорам) закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти, керівникам об'єднаних територіальних громад

Дата: 06.09.2022 14:41
Кількість переглядів: 40

Fw: Ректорам (директорам) закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти, керівникам об'єднаних територіальних громад

 
 
вч
Колективна монографія «Трансформація моделей управління освітою в ОТГ у процесі децентралізації: стан, проблеми, перспективи»
 

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України запрошує до участі у підготовці колективної монографії «Трансформація моделей управління освітою в ОТГ у процесі децентралізації: стан, проблеми, перспективи» в рамках науково-дослідної роботи «Організаційно-педагогічні засади сервісного обслуговування закладів освіти в умовах децентралізації управління освітою» (державний реєстраційний № 01170006226).

Монографія міститиме такі частини:

1.        Стратегічний розвиток єдиного освітнього простору громади.

2.        Правові аспекти діяльності ОТГ з питань освіти у процесі децентралізації.

3.        Освіта ОТГ: нові підходи до управління в умовах децентралізації влади.

4.        Освітнє партнерство та співпраця громади в умовах воєнного стану.

5.        Інноваційний підхід державно-громадського управління у розвитку освіти і науки.

6.        Концептуальні моделі управління системою освіти місцевої громади.

7.        Формування основних орієнтирів розвитку сервісного обслуговування закладів освіти в умовах децентралізації управління освітою.

Метою монографії є дослідження чинників, що впливають або можуть впливати на підвищення ефективності управління освітою в об’єднаних територіальних громадах (далі – ОТГ) в умовах змін адміністративно-територіального устрою та відновлення України після війни.

Монографія розрахована на науковців, педагогічних працівників освітніх закладів, викладачів закладів післядипломної освіти, докторантів та аспірантів, які досліджують проблеми управління освітою в ОТГ; керівних кадрів різних ієрархічних рівнів управління, державних службовців і представників об’єднаних територіальних громад.

Участь безкоштовна. Всі автори монографії отримають електронний примірник монографії та за бажанням довідку про участь у НДР .

 

Для публікації матеріалів у колективній монографії авторам необхідно:

1.      Заповнити онлайн заявку «Відомості про авторів» за формою https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiynnWjZL6QSKbko69Kp3nJFMBeJhmOVL00-pOR41t2p53PQ/viewform?usp=sf_link(пункти перелічені у додатку).

2.      Надіслати матеріали для публікації на електронну адресу mgtedu@gmail.com відділу проєктної діяльності ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»  (з поміткою в темі листа - «Монографія Освіта в ОТГ»).


Детальніше: лист ІМЗО від 02.09.22 № 22.1/10-1170 у вкладенні повідомлення 

 

 

--
ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" МОН України
Відділ проектної діяльності
044-248-24-16

« повернутися

Вхід для адміністратора