A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

«Про затвердження переліку підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти, що можуть видаватися за кошти державного бюджету»

Дата: 07.07.2022 10:09
Кількість переглядів: 25

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.06.2022 № 545 «Про затвердження переліку підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти, що можуть видаватися за кошти державного бюджету» у 2022 році за кошти державного бюджету передбачається видання підручників для      5 класу закладів загальної середньої освіти, що адаптуватимуться рельєфно-крапковим та збільшеним шрифтом для дітей з порушеним зором (додаток до листа для визначення уточненої потреби додається).

Потреба в підручниках визначається з розрахунку 100 відсотків прогнозованої кількості учнів спеціальних закладів загальної середньої освіти, інклюзивних класів та осіб, які знаходяться на індивідуальній формі навчання, максимальної на наступні п’ять років.

Заповнений додаток за підписом керівника з печаткою надіслати до Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації (вул. Миколи Оводова, 33, к. 5, м. Вінниця, 21050), а також на електронну адресу tetyana.danilova@vin.gov.ua до 8 липня 2022 року. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора