A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Новини

Єдина Україна становлення національної ідентичності

               Департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації  відповідно до п.5. Протоколу № 2 засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності  від         20 грудня 2023 року  пропонує пройти  онлайн-курс «Єдина Україна становлення національної ідентичності» на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло!».

09:35 18.01.2024

Про проведення Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна Всеукраїнської тематичної олімпіади з фізики «Радіоолімпіада»

Повідомляємо, що з метою створення сприятливих умов для розвитку здібностей обдарованої молоді, прищеплення інтересу до вивчення фізики, популяризації сучасної радіофізики, як новітньої науки, що бурхливо розвивається та суттєво впливає на рівень обороноздатності нашої країни, Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна проводиться Всеукраїнська тематична олімпіада з фізики «Радіоолімпіада» (далі Олімпіада).

15:42 17.01.2024

Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» пропонує педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти у січні-березні 2023 року запланувати підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Освіта і піклування» (Education & Care) та долучитись до заходів з метою підготовки до виконання завдань піклування і розвитку дітей раннього та дошкільного віку.

08:12 10.01.2024

Про проведення вебінарів

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у рамках співпраці з компанією EdPro продовжує цикл безкоштовних вебінарів для педагогічних працівників, які викладають навчальні предмети та інтегровані курси в базовій середній школі. Під час зустрічей буде проведено навчання з цифрової підтримка уроків з використання програмного засобу mozaBook на порталі Mozaweb.

15:31 09.01.2024

Долучайтесь до Всеукраїнського соціологічного дослідження у межах реалізації проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті»

          Міністерство освіти і науки України у партнерстві з ІRЕХ (Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів), Міністерством культури та інформаційної політики України та МБФ «Академія української преси» за підтримки Посольства США в Україні та Міністерства закордонних справ і міжнародного розвитку Великої Британії реалізує проєкт «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» (Додаток до протоколу про наміри між Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (ІRЕХ) та Міністерством освіти і науки України від 2 червня 2023 року).                

13:56 27.12.2023

Як говорити про російсько-українську війну в школі. Уроки стійкості, боротьби та перемог

     Міністерства освіти і науки України надсилає матеріали «Як говорити про російсько-українську війну в школі. Уроки стійкості, боротьби та перемог» (автори Антоніна Макаревич, Олександр Панарін, Олександр Охріменко, Світлана Ройз та інші). Зазначені матеріали мають на меті допомогти педагогам формувати громадянську позицію в учнів і учениць, навчити розрізняти факти і фейки, не піддаватися маніпуляціям і ворожій пропаганді. Просимо використовувати їх під час підготовки та проведення уроків з історії України, всесвітньої історії, громадянської освіти, української мови, української літератури, виховних годин, годин спілкування, засідань «круглих столів» тощо.

13:30 27.12.2023

Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Безпека дітей в інтернеті: попередження, освіта, взаємодія»

        З 05 по 09 лютого в режимі онлайн відбудеться ІІІ Всеукраїнська науковопрактична конференція «Безпека дітей в інтернеті: попередження, освіта, взаємодія». Організаторами конференції є:

11:05 25.12.2023

Всеукраїнський фестиваль – конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір» (дистанційний формат)

     15 березня 2024 року у місті Львові Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини буде проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних

11:01 25.12.2023

Вхід для адміністратора