A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

Відновлено заняття у спортивній школі

Дата: 05.05.2021 14:28
Кількість переглядів: 47

ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА УЧНІ !

       Спортивна школа Вендичанської селищної  територіальної громади доводить до Вашого відома про відновлення занять з волейболу в спортивній залі СЗШ, гімназії.

На відміну від футболістів, що мали змогу тренуватися на відкритих майданчиках, за різних обставин,наші волейболісти вимушені були залишатися вдома. На жаль багато часу втрачено і буде важко відновити набуте, та досвідчені тренери впораються, ми в них віримо. З дня заснування районної спортивної школи, учні Вендичанської школи складали основу збірної команди району, яка неодноразово ставала призером Вінницької області в «Дитячій лізі» на чолі з досвідченим тренером – Рафальським Петром Аркадійовичем, та Войтович Оксаною Василівною.

Також  хочемо Вам повідомити про те, що в  спортивній залі приміщення Сугаківської сільської ради розпочався  набір юнаків та дівчат для  занять з волейболу. Набір проводить тренер – викладач Палига Василь Іванович.

А юним футболістам поталанило більше –заняття на відкритих майданчиках  розпочалися на багато раніше.  Впевнено завершивши перше коло Чемпіонату Вінницької області серед дитячо – юнацьких команд ,спортсмени продовжують тренуватися. Під чітким керівництвом тренера – викладача спортивної школи Івана Івановича Лавренюка( майстра спорту при Радянському Союзі, гравця Азіатської Ліги Чемпіонів,діючого гравця ветеранської команди громади,людини, яка пройшла АТО) спортсмени вперто і самовіддано тренуються і йдуть до перемоги!

Не важливо яким видом спорту ти займаєшся, важливо, що ти не вештаєшся де попало і не займаєшся незрозуміло чим

Бажаємо здоров’я Вам  та Вашим дітям і запрошуємо до плідної співпраці,адже Ваша підтримка і віра в свою дитину дуже важлива для неї. Здоров’я  дітей тільки в Ваших руках!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора